Monday, October 21, 2013

PROMO RM100!! Telekung lycra color EXCLUSIVE COOPER sahaja




=>PROMO RM100!!<=

=>Telekung EXCLUSIVE COOPER sahaja<=

LIMITED STOCK



Diskaun Rm20 dari normal price Rm120---->Rm100 + FREE gift digital zikir counter. Postage Rm10, sabah/Srwak rm15, Singapore Rm60, Brunei Rm65.

Very high quality lycra, kain sejuk, jatuh & selesa pakai.
Telekung Jenama Zara Awliya

Sms/whatsapp 0126101939 untuk order..

Thursday, August 29, 2013

New Promo diskaun Rm10 dari normal price.

Telekung Zara Awliya

Promo Rm110 + FREE GIFT (zikir counter)
Postage:
Rm10/pc (Semenanjung)
Rm15/pc (Sabah/Sarawak)
Rm60/pc (Singapore)
Rm65/pc (Brunei)








Selamat Hari Raya

Salam semua.. Rasanya masih belum terlewat lagi utk ucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir Batin utk kalian semua.. Teman-teman semua & kepada sesiapa yg bace blog ini jugak..




Monday, June 10, 2013

Bahaya Merkuri dalam Produk Kosmetik


Tahukah anda bahwa pemakaian kosmetik yang mengandung merkuri tidak hanya membahayakan diri anda, tetapi juga orang terdekat anda? Logam ini mampu merusak sistem saraf dan ginjal pengguna kosmetik yang mengandung bahan tersebut. Tetapi tidak hanya penguna kosmetik tersebut yang akan mendapat kesan negatifnya, orang terdekat yang menyentuh kulit wanita yang memakainya juga akan terkena penyakit gara-gara merkuri yang masuk kepori-pori.

Selain itu, perkembangan janin pun akan terhambat karena masuknya merkuri ke janin. Otak anak pun akan mengalami gangguan dalam perkembangannya sehingga menyebabkan autisme pada anak. Maka dari itu, mulai dari sekarang sebaiknya anda menghentikan pemakaian kosmetik yang mengandung merkuri.

Kesan Kosmetik yang mengandungi Merkuri:


So ladies, pandai-pandai la pilih produk yg elok utk kite ye.. Pilih la produk kosmetik yg xde merkuri yg bahaya ni.. Pakai la produk Nour Ain Skin Care yg berasaskan herba, minyak zaitun 7 minyak kelapa dara yg bagus utk skin kita..

If ada y berminat nk beli boleh tgk sini--->>> http://nourain-beautycare.blogspot.com 

Tuesday, May 28, 2013

AL FATIHAH... Untuk arwah abg ipar ku.. Mohamad Haslin Zakariah 26 Mei 2013



Al Fatihah buat Arwahyarham Mohamad Haslin Zakariah abag ipar ku yg terlibat dengan kemalangan Jalan raya pada 26 Mei 2013. Hope kakakku Aieda Sdzuliana tabah mengharungi segalanya. 
Allah sayangkan abg.. Semoga roh nya dicucuri rahmat darinya. Amin

 Ketua Menteri Melaka Dato Idris Haron ketika melawat di pusara Arwah.
Arwah merupakan Ketua Pemuda UMNO Cawangan Kampung Pinang, Batang Tiga Melaka.


Petikan akbar:


Metro
http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/2013052702203920130527022039/Article/index_html



Kosmo
http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2013&dt=0527&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_08.htm

Utusan Malaysia
http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20130526/je_08/Ketua-Pemuda-UMNO-Kampung-Pinang-maut-nahas-motosikal


Sinar Harian
http://www.sinarharian.com.my/arkib/sempat-beri-nama-untuk-bayi-1.164222

Berita Harian
http://www.bharian.com.my/bharian/articles/KetuaPemudaUMNOKampungPinangmautnahas/Article/cetak

Tuesday, May 21, 2013

Nour Ain Beauty Care..

Pernah dengar Nama produk skin care Nour Ain x? NourAin Beauty Care merupakan produk berasaskan herba-herba terpilih yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang berpunca daripada kulit rosak. Herba-herba terpilih yang terdapat di dalam produk Nourain, menjadikannya produk yang berkualiti tinggi yang mampu memberi kepuasan yang maksima kepada para penggunanya. Sangat berkesan untuk kulit normal dan kulit yang mempunyai masalah jerawat serta jeragat.

Boleh dapatkan produk ini dengan saya..
Sila ke link berikut utk more details:



berminat untuk menjadi agen / dropship:

PROMOSI!!


Jom like Fb page kami :


Tuesday, April 9, 2013

Shaklee oh Shaklee..

Sharing is caring...



Ramai yang ingin mendapatkan produk Shaklee tanpa melalui pengedar, yakni dengan mengunjungi cawangan-cawangan Shaklee berdekatan.

Anda boleh berbuat demikian dan medapatkan harga ahli menggunakan

ID saya : 914187

Faridah Hanom



Di mana anda boleh mendapatkan produk Shaklee secara terus



HOME OFFICE

A-3A-02, Empire Tower
Empire Subang, Jalan SS16/1
47500 Subang Jaya
Selangor Darul Ehsan.
Tel : 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199 (Customer Service)
email : 
order@shaklee.com.my

Branch-branch Shaklee yang ada di Malaysia,
anda semua boleh refer list di sini

** Anda juga boleh menghubungi saya terlebih dahulu untuk konsultasi percuma, cadangan suplemen mahupun untuk mengetahuI harga produk untuk membuat budget.

Nak try Trial set pun boleh..
boleh contact saya ye...


* Shaklee ID : 914187
* Nama : Faridah Hanom Samsudin
* Contact No. : 012-6101939