Sunday, September 25, 2011

Selamat Hari Raya Aildilfitri...

Muahahahaha.... lmbt nya lah aku nk wish selamat ari raya... Xpe.. rasanya masih lom terlambat lg kan.. arini pun dh 27 Syawal.. hihik... Maaf zahir batin ye semua... Ikhlas dr kami sekeluarga.. Wink Wink..tema kaler taun ni oren yew.. kikik..



Raya tahun ni kami xbrapa nk sakan beraya la.. bagi menghormati adik aku yg 1st time raya tanpa mr hubby nya.. sob sob... sedih lak.. Alhamdulillah semuanya ok. Tapi sedih gak la.. Sepatutnya 1st time beraya dgn suami, tp Allah lg sayangkan suami dia kan.. Al-Fatihah utk Arwah Azri. Semoga rohnya dicucuri rahmat dari-Nya...

Monday, September 19, 2011

JOM BOIKOT RESTORAN CILI MERAH SEC. 9 SHAH ALAM!!!

Special threat utk ajak rmai2 kwn2 x-specially yg dok shah alam mcm aku...
utk RMAI2 BOIKOT KEDAI MAKAN NI... CILI MERAH SEC. 9 SHAH ALAM...




Sila jgn dtg n mkn sini lg..


Utk details sila baca blog ni.. aku mlas nk cite, kang aku cite aku nanges lagik...


http://luluzland.blogspot.com/2011/09/tragedi-september-aisyas-story.html